MEAT the FUTURE

MEAT the FUTURE

Sobre l'esdevenimentSobre el eventoAbout the event

Data i horaFecha y horaDate and time


LlocLugarPlace

Lleida. Parc Agrobiotech

Aquest esdeveniment ha vençut

CompartirCompartirShare

Jornada on s’abordaran les principals novetats en l’àmbit de la proteïna alternativa i es tractaran aspectes relacionats amb la legislació i la innovació.



PROGRAMA

(La jornada es realitzarà en llengua castellana)

09.30h – Bienvenida.

09.45hIndustria cárnica: Retos y Oportunidades para el sector – INNOVACC.

10.00h¿Qué está pasando? – Carlos Campillos, Public Affairs Manager – Spain | GFI Europe.

10.20h – Taller de co-creación Percepción de la biotecnología en la innovación del sector de la proteína.

11.45hLa biotecnología como motor de cambio – Sara Bover, Coordinadora del área de industrias, IRTA.

12.05hRetos y oportunidades regulatorios para la adopción de biotecnología en la industria cárnica.

12.20h – Mesa redonda Innovación con casos de éxito – Modera food+i.

13.00h – Comida y Networking.

A continuació podeu descarregar la presentació. [Material exclusiu per a persones associades]

Recursos

Modificar cookies