El projecte CONNECTEM neix de la necessitat de donar resposta a la inclusió social d’un segment de la població, promocionant el desenvolupament de nous aliments emprant ingredients d’alt valor nutricional procedents de l’agricultura ecològica i regenerativa de Km0.
Es pretén estudiar l’optimització de productes millorats nutricionalment emprant ingredients locals en diferents aplicacions com són les cremes vegetals, els derivats carnis i productes deshidratats. Aquesta nova gamma de productes quedaran emmarcats en l’ús de matèries primeres d’origen vegetal amb un alt contingut proteic, locals i de proximitat.
Específicament, el projecte CONNECTEM presenta dos objectius principals: i) el desenvolupament de nous productes alimentaris innovadors amb qualitat nutricional i sensorial diferenciada, tot prioritzant la sostenibilitat del procés en tota la cadena i, ii) l’increment de nous llocs de treball adaptant els processos tecnològics productius a persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social.
Ajuts per a la execució de projectes de grups operatius de l’Associació Europea per a la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (AEI-Agri), en el marc del Pla estratègic de la PAC 2023-2027.
01/01/2025 -
05/05/2026
En execució
Pressupost total: 286.291,02€ Total import ajut: 232.273,85€