La teoria sempre és necessària, i per això vam oferir a premsa especialitzada una breu però alhora important presentació de CATALONIA GOURMET, de l’espai i explicació del funcionament de la botiga.

La teoria sempre és necessària, i per això vam oferir a premsa especialitzada una breu però alhora important presentació de CATALONIA GOURMET, de l’espai i explicació del funcionament de la botiga.

Els assistents van poder veure quins són els vins i els productes de marques associades al Clúster Gourmet de Catalunya que hi ha disponibles, la nova botiga on-line VINS&CO CATALONIA GOURMET com l’actual possibilitat de preparar lots de Nadal personalitzats ara que s’apropen les festes.

Això sí, tot queda més clar i resulta més divertit quan arriba la part pràctica. Per això, la gràcia de la trobada va consistir en poder comprovar l’alta qualitat i la innovació d’alguns productes gourmet dels següents socis:

Salats:

  • ESPIGA BLANCA amb les seves delícies de pa.
  • LIDEROU amb els seus ous de guatlla llestos per al consum.
  • AIGUA DE SANT ANIOL presentant les seves 2 ampolles edició limitada de Nadal.
  • PATATES TORRES amb les seves novetats: barretes de mongetes i pèsols amb sabor a llima i pebre + els snacks de remolatxa, xirivia i moniato + els altres snacks d’espirals de llentia amb mel + els sticks de quinoa amb llavors de chía.
  • OLI DEL MAR amb el seu elegant packaging, un oli present a mercats tant exigents com Japó i Rússia.
  • MOLÍ DE POMERÍ amb les seves salses gourmet mediterrànies.
  • BETARA amb els seus formatges selectes de vaca, cabra i ovella.
  • SALGOT amb la seva àmplia gamma d’embotits.
  • BENFUMAT amb les seves anxoves excel·lents
  • LEO BOECK amb les seves salsitxes en format cocktail.
  • OLI EDÓ amb l’oli orgànic ultra Premium extra verge i corresponent packaging tant elegant (Nou soci del Clúster Gourmet de Catalunya).

Dolços:

  • TORRONS VICENS amb les últimes novetats com són el torró de tiramisú i el torró de cervesa INEDIT DAMM (col·lecció del xef Albert Adrià Natura) i el torró picant (BRUTAL) elaborat pel cuiner Marc Ribas.
  • CAN BECH presentant el packaging edició limitada de Nadal dels seus maridatges d’autor per a formatges JUST FOR CHEESE.
  • GALETES TRIAS amb la seva caixa de galetes selectes.
  • MI&CU GOURMET amb les Marlones de Praliné i els bombons d’ametlla de Te Negre i Te Vermell (Gamma TeaTime).
  • KONGOH i les seves xocolates amb toppings.
  • FRUITA BLANCH amb les seves melmelades gourmet.
  • PASTORET presentant les seves edicions de Nadal de la Crema Ecològica de Trufa i Bombons, i la del Torró Tou.
  • XAVIER MOR amb les seves originals xocolates.

I, com a convidat especial, des del Clúster Gourmet de Catalunya vam voler que els propietaris de BOIRA EXPERIENCE presentessin els seus caramels sense sucre de Boira.

Tot maridat amb vins de JEAN LEON, socis de Catalonia Gourmet.