Del 18 al 22 de març, el Clúster va estar present a la Fira Alimentaria Barcelona 2024amb un estand des del qual 39 de les nostres empreses associades van projectar-se al món.
Durant tres dies intensos, va haver-hi temps i espai per fer negocis, per al networking, per donar a conèixer i tastar el producte dels nostres associats i, fins i tot, per rebre el president Pere Aragonès, el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural David Mascort Subiranas, la directora general d'Agricultura i Ramaderia Elisenda Guillaumes i el secretari d'Alimentació Carmel Mòdol.
A l’estand, hi van tenir exposició Miliunverd, Liderou, la Fundació Ramon Noguera, Embotits Mallart, Chocolates Solé, Embotits Salgot, Gelats Alemany, Conserves Ferrer, Biciobus i Vermut Miró. A més, hi van estar representats Alma – coffe center, conserves Antonieta, Badia Vinagres, Artesanies Carlit, Betara, Blai Peris, Carolina Honest, Espiga Blanca, Mun Kombutcha, La Granja Foods 1959, Claranuts, Molí d’Alcanó – fruits de ponent, Molí de Pomerí, Neules Santirs, Paño Fruits, Priorat Natur, Galetes Trias, Torrons Vicens, Can Bech, Dauliva, Edo Olive Oil, Olis Solé, Sant Aniol, Patatas Torres, Feliu Badaló (El Rebost), Terranostra (Mundisa) healthy gourmet, Mels i Torrons Alemany, Xavier Mor i cerveses Almogàver.
Per altra banda, el també associat CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy va oferir un showcooking de la mà del divulgador gastronòmic Jordi Àvila amb propostes culinàries creades expressament per a la Fira amb producte dels associats. I tot, amb la col·laboració d’Smeg i Duni.
Comentaris