Continuem amb el seguiment dels projectes actius!
Durant aquests primers mesos de 2025, hem mantingut reunions de seguiment amb les empreses participants per avaluar l’estat d’execució, detectar possibles necessitats i garantir una bona coordinació entre els agents implicats.
Aquest treball conjunt ens permet avançar amb solidesa i aprofitar millor els recursos i oportunitats que ofereixen els projectes en marxa.
Consulta aquí els projectes actius del Clúster:
- CARN-PREMIUM: Estratègies de conservació per obtenir carn de porcí i boví d'alta qualitat sensorial i segura amb la maduració
- VALITEXT. Valorització de subproductes amb processos d’extrusió de baixa i alta humitat per desenvolupar productes innovadors
- NOVAFERM: NOVes fonts de proteïnA per FERMentació de subproductes agroalimentaris per desenvolupar productes d’alt valor afegit
- RE-VALORA TERRITORI: Revalorització de productes i coproductes de territori amb valor nutricional diferenciat
- CONNECTEM: Aliments Km0 amb mirada social
- SUSTAINABLE GOURMET PACK: criteris d'ecodisseny per envasats sostenibles
Comentaris