Els passats 28 i 29 d'abril, l'associat del Clúster Food Retail, CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, va organitzar la XIX Trobada Gastronòmica - Cuina Catalana i Salut. 

La Gastronomia catalana és una de les més riques de la conca mediterrània, amb ingredients frescos, sabors únics i una tradició profunda. Però des del CETT van anar un pas més enllà, explorant com la cuina catalana pot contribuir a una alimentació saludable i sostenible, respectant els nostres valors culturals. 

Tot i el tall d’electricitat generalitzat, les persones assistents van poder gaudir d'una jornada plena de coneixement, inspiració i passió per la cuina catalana i la salut: diàlegs amb grans figures de la cuina, xerrades sobre productes locals i salut, taula rodona amb experts en nutrició i tallers per l'alumnat.

L'acte va ser conduït per la periodista gastronòmica Carme Gasull, inaugurat per la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, i apadrinat pel reconegut xef Carles Gaig.