El Clúster Gourmet de Catalunya CATALONIA GOURMET ha celebrat aquest dijous 17 de Juny la seva Assemblea General Ordinària en format hibrid. Entre altres punts tractats destaquem l'arrancada de projectes de innovació conjunta com a nova línia de treball així com l'anunci de la celebració de la VI NIT GOURMET CATALÀ Dimarts 5 d'Octubre a MAS MARROCH (El Celler de Can Roca)
L'assemblea, en format híbrid per tal de donar a cada associat l’opció més adient i garantint les normes sanitàries a l'espai de celebració (CETT), ha comptat amb l'assistència de gran part dels 62 socis que formen part de CATALONIA GOURMET.
Després de la benvinguda del seu President, Àngel Velasco, la sessió ha continuat amb la presentació dels nous membres del Clúster i del Pla d'Activitat 2021, que inclou activitats de promoció de les marques, B2B internacionals, projectes de innovació i la represa de l'activitat de promoció presencial amb la celebració de la VI NIT GOURMET CATALÀ Dimarts 5 d'Octubre a MAS MARROCH (El Celler de Can Roca)
En acabar l'assemblea, vam comptar amb la participació del nostre soci DELICIOUS&SONS per a compartir amb tots els socis el que significa per a ells formar part de BCORP.
Amb els assistents presencials vàrem poder gaudir d'un dinar networking, un punt de retrobada per a tots després d'un temps sense poder-nos veure.
Si vols més detalls del que fem al Clúster Gourmet de Catalunya CATALONIA GOURMET, contacta'ns!
http://www.cataloniagourmet.cat/
gerent@cataloniagourmet.cat
FB: @cataloniagourmet
TW: @cataloniagourmet
IG: @cataloniagourmet
Comentaris